Hem Kundberättelse: ”Framtid 30” i Varberg

Kundberättelse: ”Framtid 30” i Varberg


”Jag hade 13 personer som bodde över, och möjligheten till övernattning var ovärderlig då. Barnen har också egna nycklar och älskar att kunna komma och gå som de vill”

I den pittoreska kuststaden Varberg möter vi Brita, en entusiastisk kund som nyligen förvärvat attefallshuset Framtid 30 från Woodworks by Bergs. Med ett leende berättar hon om sitt nya boende och vad som fick henne att välja just detta hus. 

Varför valde du just ett hus från Woodworks?
”Först tyckte jag att det var en fin lösning, och att man kunde göra precis vad man ville. Jag har till exempel flyttat fönster för att få in mer ljus. Leveransen var också snabb och huset stod klart på bara tre timmar”. 

Hur skulle du beskriva ert hus från oss?

”Jag är jättenöjd och får så mycket beröm från alla som ser det,” fortsätter Brita. Hennes entusiasm för huset är smittande, och det är uppenbart att Framtid 30 verkligen har blivit en uppskattad del av hennes hem. 

Berätta om ett starkt minne från huset och vad huset betyder för er? 

Ett varmt leende sprider sig över Britas ansikte när hon berättar om vinfestivalen som hålls nära hennes hem vid havet. ”Jag hade 13 personer som bodde över, och möjligheten till övernattning var ovärderlig då. Barnen har också egna nycklar och älskar att kunna komma och gå som de vill,” säger hon. 

Huset fungerar inte bara som ett gästhus som uppfyller praktiska behov, utan har också blivit ett nytt inbjudande extrahem för familj och vänner att samlas och skapa minnen tillsammans. 

Vad gillar du mest med ert hus från oss? 

”Min altandörr ner mot havet,” säger Brita snabbt, utan att tveka. ”Att kunna sitta och kika ut och se havet är helt underbart.” För Brita är det just dessa stunder, när hon kan njuta av utsikten och känna havsbrisen, som gör Framtid 30 till en så speciell del av hennes vardag.

Nästa
Föregående