Hem Lantlig idyll i öppet landskap

Lantlig idyll i öppet landskap


I den charmiga byn Liared möter vi Olle, en nöjd kund som stolt visar upp sitt attefallshus Klassisk från Woodworks. Han har mycket gott att säga om sitt nya hem och berättar entusiastiskt om varför han valde just Woodworks by Bergs.

Varför valde du just ett hus från oss?
”Jag kollade på nätet och hittade inget som kändes riktigt bra, men Woodworks kändes genuint och på riktigt,”” berättar Olle. ”De som tidigare köpt från dem var också nöjda, och Woodworks höll alla sina tidsramar.”

Hur skulle du beskriva ert hus från oss?
”Jag är väldigt petig och jag hittar faktiskt inga fel alls,”” säger Olle och skrattar entusiastiskt. ””Jag är mycket belåten, ja, väldigt belåten.”

Berätta om ett starkt minne från huset och vad huset betyder för er?
Olle minns särskilt en morgon under älgjakten. ”Jag har en gård intill och det är skönt att komma in och ta en kaffe. Sen, under älgjakten, är det fantastiskt att vakna upp där och bara gå rakt ut i skogen.” För Olle har huset blivit en viktig del av hans liv, en plats där han kan koppla av och njuta av sina intressen.

Vad gillar du mest med ert hus från oss?
”Utvändigt och plåtarbetet är övertydligt bra,”” säger Olle. ”Jag har hört att ni säljer upp till Island, och jag förstår varför – det är riktigt bra.” Olle är särskilt imponerad av den höga kvaliteten på materialen och hantverket.


Är du också intresserad av ett attefallshus? Klicka på knappen för att se alla våra husmodeller.

Nästa
Föregående